DSV, lagerhotel, Valby

DSV har fået et nyt Smarter Storage lagerhotel lokaliseret i Valby, Kbh. Smarter Storage-konceptet har til formål at gøre det nemt og sikkert for privatkunder at opbevare deres genstande ved at give dem adgang til opbevaringsrummene 19 timer i døgnet – blot via en app på telefonen.

DSV Smarter Storage er det fjerde projekt PLH Arkitekter har tegnet for DSV.

Kategori

Erhverv

Sted

Valby, Danmark

År

2019 – 2020

Status

Afsluttet

Størrelse

5.505 m²

Kunde(r)

DSV

Hold

DSV Real Estate Copenhagen A/S, MOE, Vesterholts Eftf. Aps

DSV Smarter Storage er det fjerde DSV-byggeri, som PLH Arkitekter har tegnet. Ligesom DSV Warszava og DSV’s hovedkontor ved Hedehusene, samt udvidelsen af hovedkontoret er DSV Smarter Storage bygningen designet med rene hvide flader, lange vandrette linjer og afrundede hjørner, som til sammen giver et moderne, nordisk udtryk. Det ens udtryk mellem bygninger skaber genkendelighed for DSV’s brand.

Et 5.505 m² lagerhotel

Smarter Storage-bygningen er et lagerhotel i 6 plan på i alt 5.505 m2 areal med opbevaringsrum i forskellig størrelse. Bygningens udvendige facader er fra 1. til 5. sal designet med 2 forskellige slags ikke-reflekterende hvide perforerende sinusplader med hulmønster og buede hjørner. Denne type facade er valgt med fokus på at skabe et varierede udtryk i samme stil, som DSV`s resterende bygninger, der ligeledes er tegnet og projekteret af PLH Arkitekter. Til facaderne er der desuden tilføjet et lysbånd med LED-pærer, som lyser bygningen op i de mørke timer af døgnet.

Lysbåndet illustrerer DSV’s formål som en global transport og logistik virksomhed. Udover at bygningen skiller sig ud fra det omkringliggende byggeri med dens lysene bånd på facaderne, så er bygningen også begrønnet med et sedum-tag på hele tagfladen.

Læs om DSV i Hedehusene

Læs om DSV i Warszawa

Kontakt:
Søren Mølbak
T: +45 2720 0591
sm@plh.dk

“Vi er enormt stolte over at have tegnet endnu et hus til DSV. DSV Smarter Storage-bygningen ser ud præcis, som vi drømte om med det ikoniske lys, som snor sig omkring bygningen. Lyset skal illustrere DSVs formål, som er at være en global transport og logistik partner" - Søren Mølbak, CEO og Partner, PLH Arkitekter