Infrastruktur

Kerneydelser

Arkitektonisk rådgivning
Projektudvikling
Projektplanlægning og -ledelse
Aptering 
Konsekvensberegninger
Designmanualer 
Belysningskoncepter
Bæredygtighedsvejledning 

PLH Arkitekter er eksperter inden for infrastruktur til både offentlige og såvel som private aktører. Trafikknudepunkter og stationsbyggeri, motorvejsudbygning og parkeringshuse, projektledelse og aptering – vi insisterer på altid at udvikle brugerorienterede løsninger, som øger mobiliteten, giver tryghed omkring forsyning og skaber positiv forandring i menneskers dagligdag. Og vi sætter en ære i at matche kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.

Vores byer skal være til gavn for kommende generationer, og vi arbejder dagligt med, hvordan 1+1 kan blive 3 ved fx at kombinere infrastruktur med klimaløsninger, så vi ikke kun hjælper mennesker med at færdes, men samtidig også formår at skabe natur og grønne løsninger i byen.

Gennem flere årtier har vi været involveret i udviklingen af et rigt og varieret spektrum af prisbelønnede byggerier – alt fra lufthavne, motorveje, letbaner, metro mm. Det har givet os en omfattende, bredspektret erfaring, som kommer vores kunder til gode. Vi ved, at det ofte er nødvendigt at håndtere og lede inddragelsen af en kompleks sammensætning af interessenter, og det er vi eksperter i. Vi holder fokus på den menneskelige oplevelse af arkitekturen, mens vi samtidig balancerer kommercielle, offentlige og politiske interesser. Ved hjælp af målrettede, specialiserede metoder rådgiver og vejleder vi institutioner, investorer, lejere og boligejere gennem en innovativ og intelligent designproces.

Kontakt

Søren Mølbak

Direktør, Partner, Arkitekt MAA

sm@plh.dk

T: +45 2720 0591

Christian Henriksen

Head of Business Development

chh@plh.dk

T: +45 2720 0597