PLH Arkitekter

PLHs opgave er at forbedre rammerne om vores dagligdag. Uanset om vi indretter kontormiljøer, der øger trivsel og videndeling, eller om vi designer en station, der skal være funktionel, overskuelig og sikker at opholde sig på – så er vores formål altid at forbedre brugernes livskvalitet.

Vi er PLH

PLHs mission er at forbedre livskvalitet med arkitektur – dvs. at vi gennem byggeri og indretning forbedrer den måde, vi arbejder og lever vores liv på og derved skaber værdi for vores kunder. I hvert eneste projekt ser vi mulighederne for at skabe positive forandringer, der både kan overraske og overgå forventningerne. Vores største succesoplevelser er, når vi har afleveret et færdigt projekt, og brugerne overtager bygningen, der derefter kommer til live som funktionelle og inspirerende rammer.

Gennem mere end 45 år har PLH udviklet nye metoder og processer inden for brugerdrevet design. Med udgangspunkt i vores kunders identitet og værdisæt bruger vi mange års erfaring til at skabe løsninger af høj arkitektonisk kvalitet, der samtidig finder balancen mellem sociale, økonomiske og miljømæssige faktorer. Kun gennem indgående forståelse af vores kunders behov, kan vi imødekomme de problemstillinger, fremtiden byder netop dem.

Vi skaber bæredygtigt design

Vores mission er gennemført, når det byggede miljø bliver et bedre sted for mennesker – hvad enten der er tale om at minimere energiforbruget, forbedre indeklimaet eller etablere strukturer der løser sociale udfordringer.

Bæredygtighed integreres i vores projekter helt fra de indledende tanker om form og funktion, hvor passive design parametre er med til at definere den fysiske udformning. Vi ser integreret design, med workshops og videns-udveksling mellem projekternes parter, som det bedste grundlag for at udvikle bæredygtige projekter, der er æstetisk, funktionelt og økonomisk værdiskabende.

PLH Arkitekter har siden 2010 være tilsluttet FN’s retningslinjer for virksomheders brug af samfundsansvar: UN Global Compact. Hvert år rapporterer vi om, hvordan vi har implementeret FN’s ti principper for samfundsansvar. Se vores nyeste besvarelse til FN her.

Læs "PLH Sustainability Commitment Report 2024"

0t

10.000 nye arbejdspladser om året, der forbedrer worklife-balancen

Hvert år får omkring 10.000 medarbejdere ny arbejdsplads-indretning designet af PLH. Vores erfaring siger, at når vi giver valgmuligheder ved at tilbyde forskellige arbejdsområder til varierende arbejdssituationer og humør, så motiveres medarbejderne. Vores arbejdsplads-indretning forbedrer derfor både forretning og performance, samtidig med at medarbejdernes trivsel øges.

0t

450.000 mennesker bruger vores infrastruktur dagligt

Hver dag hjælpes omkring 450.000 mennesker frem af de veje, tog- og metrolinjer, som PLH har designet. Infrastruktur spiller en vital rolle i udviklingen af vores byer, da den skaber et netværk med potentiale til at løfte og fremme regionale og bymæssige forandringer - og vi er stolte af at være med til at forbedre hverdagen for så mange mennesker.

0

Lande

PLH kommer vidt omkring. Vi har altid haft internationalt udsyn, og gennem årene har PLH arbejdet på projekter i hele verden og i så forskellige lande som USA, Singapore, Polen og Litauen. I alt har vi arbejdet med projekter i 55 forskellige lande verden over.

0m

Til loftet

Der er højt til loftet hos PLH – og rum til at tænke store tanker. Her er plads til alle - vi har flere forskellige generationer og et dusin nationaliteter repræsenteret under samme tag. Men helt ærligt… Vi har virkelig 5,8 m til loftet i vores fantastiske lokaler i Vermundsgade.

Vi er partnergruppen

Hvert medlem af partnergruppen har sine kompetencer og erfaringer indenfor forskellige områder og typologier. Partnerne er bundet sammen af en fælles mission om at forbedre rammerne om hverdagen alle steder, hvor mennesker færdes.

Som kunde vil du i mødet med partnergruppen opleve dedikerede og engagerede samarbejdspartnere og rådgivere, der inddrager hinandens ekspertise i projektets løsninger for at nå de mest værdifulde resultater.

Foto fra venstre:
Kirsten Herup Søvang, partner og indehaver, arkitekt MAA

Lars Toksvig, partner og indehaver, arkitekt MAA
Søren Mølbak, direktør, partner og indehaver, arkitekt MAA

Paulette Christophersen, partner og indehaver, interior designer, MDIA MDD

Organisation og partnerskab
PLH Arkitekter A/S er et aktieselskab ligeligt ejet af fire partnere:
- Lars Toksvig, Paulette Christophersen, Søren Mølbak og Kirsten Herup Søvang.


Bestyrelse
Firmaets bestyrelse består af partnergruppen med advokat Steen Hellmann fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel som formand.

PLH Arkitekter er medlem af Danske Arkitektvirksomheder, DANSKE ARK.


Fakta
PLH Arkitekter A/S | Vermundsgade 38K | DK-2100 København Ø | CVR DK 27919502 | Tel: +45 35 43 00 55