Ekspertise

Erhvervsbyggeri

PLH Arkitekter står bag nogle af de mest ikoniske hovedsæder herhjemme og i udlandet. Gennemgående for ethvert projekt er, at vi sætter mennesket i centrum og skaber levende, bæredygtige bygninger, som gavner både virksomheder, medarbejdere og lokalmiljø.

Læs mere

Interior & Workplace Design

Vi er førende i Danmark, når det gælder arbejdspladsindretning, og vores team af designere, arkitekter og kreative er det største, mest erfarne i landet. Vi skaber kontormiljøer, som booster arbejdsglæde, kreativitet og innovation – og som støtter op om organisationens strategiske mål.

Læs mere

Life Science

Life science er et område i rivende udvikling – og vi er med hele vejen. Vi er højt specialiserede inden for medico, pharma, health og tech og går altid i front, når det kommer til ny teknologi og viden. Vi rådgiver medicinalvirksomheder i ind- og udland og skaber rammerne omkring life science i den absolutte verdensklasse.

Læs mere

Urban Architecture

Dér hvor livet udfolder sig, og mennesker lever, handler og oplever, skaber PLH Arkitekter omgivelser, som inspirerer og begejstrer. Kommercielt eller offentligt, stort eller småt – uanset opgaven, så tegner vi altid bygninger, som på bæredygtig vis øger livskvaliteten for de brugere, som benytter dem.

Læs mere

Infrastruktur

Vi designer infrastruktur, som er mere end blot trafik, asfalt og forsyning. Vores mission er at øge menneskers mobilitet på en bæredygtig måde og skabe strukturer, som gør livet lettere for den enkelte.

Læs mere