PLH var med til at lægge grundstenen til DSVs nye kontordomicil i Warszawa

Partnere Steen Enrico Andersen, direktør Søren Mølbak samt senior projektleder Cecilie Starup var i går med til at lægge grundstenen til DSV’s nye kontordomicil i Warszawa, Polen. Som en del af den flotte ceremoni underskrev flere af byggeprojektets parter en protokol med løfter om at gøre deres bedste i projektet. En lokal motocross-stjerne ankom med et rør med et USB-stik med info om projektet og dagens ceremoni, der blev støbt ind i grundstenen. Blandt talerne var Warszawas distriktsborgmester, DSV’s CFO Jens Lund samt partner hos PLH Steen Enrico Andersen.

Konstrueret efter den skandinaviske arbejdskultur

Det nye kontordomicil er disponeret i 7 etager omkring et åbent, central atrium omgivet af møderum, uformelle caféer, arbejdslounges og stillerum, der faciliterer et socialt og levende arbejdsmiljø for 1500 ansatte. Denne synlige uformelle og sociale kultur er konstrueret efter den skandinaviske arbejdskultur, og huset får en klar og stærk identitet, der understøtter virksomhedens brand og skandinaviske rødder.

Warszawas nye landmærke

De lyse nuancer og naturlige materialer vil dominere interiøret, og hovedsædet i Warszawa vil have genkendelige afrundede hjørner og metalfacaden med vandrette linjer. Den centrale placering gør, at DSV’s bygning bliver det nye domicil i Warszawa, med transparente facader, som vil synliggøre aktiviteterne i huset. Det nye hus får derfor en meget fremtræden plads i gadebilledet og dens store hovedindgang har en meget inviterende fremtoning, der brander og eksponerer DSV som en arbejdsplads med et levende arbejdsmiljø, høj medarbejderpleje og en positiv worklife-balance. Indenfor understøtter et åbent workplace design forskellige arbejdsformer og sætter rammen for et socialt og levende arbejdsmiljø efter dansk forbillede med tæt samarbejde, fladt hierarki og korte beslutningsveje.

PLH Arkitekters CEO Søren Mølbak nedstøbte røret i grundstenen

“Den nye bygning vil huse vores internationale Shared Service Center i Polen med op til 1500 ansatte. Jeg tror, at bygningen bliver et karakteristisk landmærke i Warszawa - med dens skandinaviske design og 22000m2 bliver det nye hovedsæde et meget attraktivt sted at arbejde,” fortæller Thomas Jansson, administrerende direktør i DSV, Polen.

DSVs CFO Jens Lund og PLH Arkitekters CEO Søren Mølbak underskriver protokollen

PLH Arkitekters partner Steen Enrico Andersen holder tale

DSVs CFO Jens Lund holder tale

Dagens ceremoni forløb fra kl. 11:00 til kl. 14:00 tirsdag den. 21 august, hvor PLH Arkitekters partner Steen Enrico Andersen holdte tale efterfulgt af DSVs CFO Jens Lund

Herefter ankom den lokale motorcrossstjerne med det rør, hvori den underskrevne protokollen skulle i sammen med et USB-stik med informationerne om bygherren og forløbet. I selve grundstenen blev røret nedstøbt og partner Søren Mølbak førte spatelen sammen med partnere fra DSV

Mere om PLH Arkitekters projekt - klik her

DSVs projektbeskrivelse (Polsk)

En lokal motocross stjerne ankom