153 lejligheder skyder i vejret – se byggepladsbilleder her

Opførslen af lejlighedsprojektet ’Arenahaven’ i Ørestaden er godt på vej. Projektet er designet som en dynamisk etageejendom med varierende højder fra seks til 11 etager.

Projektet er designet som en åben, U-formet karré i varierende højder fra seks etager i den sydlige del af bygningen til 11 etager i karréens nordvestlige hjørne. Bygningen bliver på sit højeste sted 34 meter, hvilket næsten svarer til Rundetårnet i København.

Boligbyggeriet omkranser en gårdhave til tre sider. Mod øst bliver gårdhaven afgrænset af skurbygninger som markerer overgangen mellem den offentlige og private område på grunden. Der bliver i alt 153 lejligheder fordelt på 14.600 m². Alle lejligheder er udstyret med en altan mod vest eller syd, mens boliger i stuen får privat terrasse. Byggeriet, der er beliggende på Hannemanns Allé i Ørestaden, opføres af totalentreprenør Adserballe og Knudsen A/S for bygherren ATP Ejendomme og forventes indflytningsklar i 2020.

Læs mere og se hvordan projektet kommer til at se ud her.

Lejlighederne mod vest får udsigt til Royal Arena.

Byggeriet opføres i lyse teglsten. Senere vil der blive opsat altaner i et varieret mønster, som dermed skaber dynamik og giver bygningen dybde samt karakter.

Facader opmures i lyse tegl, mens stueetagen opmures i en mørkere nuance, der danner kontrast og ”base” i forhold til den overliggende facade.