Google, workplace design, København

Historiefortælling fra et lokalt perspektiv

Kategori

Workplace design

Sted

København, Danmark

År

2011

Status

Afsluttet

Størrelse

1.120 m²

Kunde(r)

Google

Googles kontor i København på Skt. Petri Passage 5 repræsenterer virksomhedens unikke og innovative kultur i kombination med den lokale historie, dansk storytelling, natur og bæredygtighed.

Googles kontorer rundt om i verden er ikke identiske, men de er fælles om nogle essentielle elementer, der understøtter den unikke Google kultur. Dette inkluderer blandt andet cool områder hvor den sunde frokost, snacks og drikke kan nydes, samt legerum til sjov og udvikling.

Googles tro på at designe lokalt, designe til bygningen og have det sjovt, har gjort det muligt for PLH at skabe et kontor, der tydeligvis er Google og samtidig har et københavnsk islæt. Alle de nye designelementer er add-ons til den historiske skal, der har fået lov til at stå stærkt og værdigt som en scene for Googles aktiviteter.

Kontakt:
Paulette Christophersen
+ 45 2464 7133
psc@plh.dk

Kundeområder med reception, udstillingsrum og mødelokaler er inspireret af temaer i den danske natur – farvernes cyklus og lysets skiftende karakterer, der ændrer teksturer og overflader. Café og snackbar er centralt placeret i forhold til både kundezone og kontorområder og er inspireret af de saftspændte lysegrønne skove i foråret.

Kontorområder, den tilstødende medie lounge og legerum er inspireret af danske historie-fortællere og tænkere, der minder os om, at fantasien har ubegrænset plads.