Illums Bolighus er flyttet ind i Lyngby Storcenter med hjælp fra PLH Arkitekter

Møbel- og designinteresserede har nu endnu en god grund til at besøge Lyngby Storcenter, efter Illums Bolighus har slået dørene op til en kæmpe butik fordelt på tre etager.

PLH Arkitekter har igen sat sit præg på et shoppingcenter med en større ombygning af Lyngby Storcenter, som har forbedret adgangsforholdene og gjort plads til Illums Bolighus’ næststørste butik. Projektet er det første i rækken af moderniseringer af centret.

Med ombygningen til den 3.800 kvadratmeter store flagship store har PLH Arkitekter været med til at understøtte centrets mål om at kunne tilbyde flere og bedre kundeoplevelser.

”Vi er rigtig glade for at bidrage til den fortsatte udvikling af Lyngby Storcenter med vores store ekspertise inden for retail og centerindretning. Illums Bolighus bliver et stort og centralt trækplaster, og vi har blandt andet arbejdet med at skabe en naturlig integration med resten af centret, ligesom vi har forbedret kundeoplevelsen og infrastrukturen, så der nu er direkte forbindelse fra parkeringskældrene til centret og Illums Bolighus,” siger Jesper Spager, senior projektleder i PLH Arkitekter.

Ombygningen af Lyngby Storcenter er sket i tæt samarbejde med bygherre Danske Shoppingcentre, JDN Entreprise, Rambøll og DEAS.

Det er langt fra første gang, at PLH Arkitekter giver storcentre nyt liv, omgivelser og oplevelser. Tegnestuen har blandt andet tidligere arbejdet med Waves i Hundige og Galleri K i København.

Efter en stor totalombygning kunne Amager Centret i 2020 også officielt slå dørene op. Her havde PLH Arkitekter transformeret den før tillukkede bygning til et åbent og moderne center med blandt andet en grøn gårdhave, større lysindfald samt intime og hyggelige områder til caféliv og lokale mødesteder til glæde for bydelens beboere og kunder.

I Litauen har PLH Arkitekter også forvandlet et gammelt rådhus’ indre til et moderne storcenter, ligesom tegnestuen har tegnet to nye, innovative e-handelscentre, som efter planen åbner de kommende år.