Mærsk Lighthouse

Fleksibelt og funktionelt innovationscenter, der understøtter medarbejdernes arbejde og Mærsks fremadrettede strategi

Kategorier

  • Interiør design
  • Erhverv

Sted

Esplanaden, København

År

2018

Status

Opført

Størrelse

495 m²

Kunde(r)

A. P. Møller-Mærsk

PLH har designet nyt innovationscenter på A.P. Møller-Mærsks hovedkontor i København. Opgaven har omfattet konceptudvikling, design og implementering af et miljø til innovation.

Området understøtter Mærsks identitet og strategi om at etablere et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med fleksible og agile arbejdsformer; et miljø, der via udvikling og kreativitet, faciliteter skabelsen af nye digitale produkter. Indretningen af forskellige zoner og miljøer i hele området inspirerer til innovation, eftertænksomhed, uformelle møder, afslapning, læsning – eller blot til at arbejde i nye rammer. Miljøerne omfatter bl.a. arbejds-hubs, flexrum, telefonrum, afslapningsområder, stillezoner, lounges, caféer og en grøn have. Arbejdsmiljøet skal samtidig tiltrække nye talenter ved at fremme en uformel virksomhedskultur og en moderne måde at arbejde på.

Innovationscentret blev udviklet, da en afdeling skulle flyttes, og en etage blev ledig i det ikoniske hovedsæde på Esplanaden. PLH fik til opgave at analysere, genfortolke og re-designe de eksisterende omgivelser.

Kontaktperson
Paulette Christophersen
+45 2464 7133
psc@plh.dk

”Rummene i Lighthouse er meget fleksible, og man kan blandt andet tage flere af væggene i brug. Det er et inspirerende og dynamisk miljø, der understøtter vores stand up-møder og sprint planning session på en god måde.”

- Anders Bisgaard, Business Change Lead, A.P. Møller-Mærsk

”Hvert rum har sit eget udtryk og tilbyder nye og anderledes måder at arbejde på; herunder nye muligheder for at styrke udvikling og arbejdet indenfor specifikke forretningsområder.”

- Bine Soelberg, Creative Director, Interiors, PLH Arkitekter