Sivantos får 'special mention' til The German Design Award 2019

PLHs projekt ”Sivantos” får en ’special mention’ for den fantasifulde og kunstneriske måde, at lyd er blevet integreret på i det unikke interiør. PLH har indrettet Sivantos hovedsæde i Singapore, hvor lyd er blevet omsat til workplace design. Sivantos er en førende, global virksomhed i høreapparat industrien. Award ceremonien bliver afholdt lørdag den 9. februar 2019 i Frankfurt.

The German Design Award

The German Design Award er en international prisuddeling. Priserne bliver tildelt af det tyske designråd, hvis mål er at opdage, præsentere og ære unikke trends i design. Hvert år bliver flere produkt- og kommunikationsdesign hædret, som hver især har skabt nye stier i det internationale designlandskab. The German Design award, der blev lanceret i 2012, er blandt de mest prestigefyldte designkonkurrencer verden over og har et fremragende ry langt ud over specialiserede kredse.

'Special mention' awarden gives til design, der har særlig succesfulde aspekter eller løsninger - disse awards anerkender virksomhedernes og designernes engagement.

For mere information om The German Design Award klik her

Læs mere om PLHs indretning af Sivantos hovedsæde her

“Vi var fascineret af den fantasifulde og yderst kunstneriske måde, at lyd er blevet integreret på i et unikt interiør. Det er et design, der er harmonisk helt ned til den mindste detalje og gør lyden håndgribelig for alle sanser, ”
- Juryens begrundelse