PLH er prækvalificeret til projektkonkurrence om nyt rådhus i Høje Taastrup C - i team med COWI og Atelier Lorentzen Langkilde

I team med COWI og Atelier Lorentzen Langkilde er PLH Arkitekter blevet prækvalificeret til projektkonkurrencen om et nyt rådhus i Høje Taastrup C. Det nye rådhus bliver placeret mellem City2 og Høje Taastrup station – og skal kickstarte en ambitiøs udvikling af området omkring City 2 i den centrale del af Høje Taastrup Kommune – en udvikling der skal skabe en ny og mere levende bydel, der kan tiltrække nye beboere og virksomheder.

”Vi skal have pustet endnu mere liv i området mellem City 2 og Høje Taastrup Station. Der skal flytte masser af mennesker og virksomheder til området. Det vil skabe et helt nyt liv i en del af kommunen, som i alt for mange år har været temmelig stille og nærmest mennesketom om aftenen. Fremover bliver det her et attraktivt sted at bo, arbejde, handle og drive virksomhed”

- borgmester, Høje Taastrup Kommune, Michael Ziegler.

I team med COWI og Atelier Lorentzen Langkilde er PLH Arkitekter blevet prækvalificeret til projektkonkurrencen om et nyt rådhus i Høje Taastrup C. Det nye rådhus bliver placeret mellem City2 og Høje Taastrup station – og skal kickstarte en ambitiøs udvikling af området omkring City 2 i den centrale del af Høje-Taastrup Kommune – en udvikling der skal skabe en ny og mere levende bydel, der kan tiltrække nye beboere og virksomheder.

'Fremtidens rådhus'

Kommunens nye rådhus, placeret centralt i den nye bydel, skal være et ’fremtidens rådhus’ – et levende og multianvendeligt hus, der er åbent, fleksibelt og tilgængeligt for byens borgere, samarbejdspartnere og medarbejdere. Efter arbejdstid skal rådhuset kunne stilles til rådighed til forskellige aktiviteter, der kan være med til at aktivere den nye bydel.

Se placeringen af det kommende rådhus på illustrationen ovenfor (den røde ring) – illustration: Høje-Taastrup kommune.
Høje Taastrup kommune modtog i alt 22 ansøgninger til projektkonkurrencen.

De øvrige prækvalificerede hold er:

- COBE A/S med MOE A/S.

- Henning Larsen Architects A/S med Søren Jensen A/S og Schønherr A/S.

- Schmidt, Hammer, Lassen Architects K/S med ISC og 1:1 Landskab aps.

- AART Architects med Niras A/S og Kragh & Berglund Landskabsarkitektur & Urban Design.