Pharmacosmos indvier nyt kontor i England – designet af PLH

Det internationale, medicinalfirma indviede nyt kontor i England i går. Partner og Interiør designer Paulette Christophersen og Senior projektleder og arkitekt Cecilie Starup var med ved indvielsen af det nye workplace design udarbejdet af PLH.

Skandinavisk inspireret design

For PLH’s design team har det været vigtigt at fokusere på at skabe et velkommende og skandinavisk inspireret design, så det nye kontor i Reading, England, afspejler og stemmer overens med virksomhedens stærke, danske rødder. Cecilie Starup, senior projektleder og arkitekt, beskriver projektet som ”Personligt og unikt. Intet har været overladt til tilfældighederne, og alle design-beslutninger er blevet taget alvorligt af vores kunde”.

Plads til at mødes

Patienthistorier er en integreret del af den nye indretning, og holdånd er meget vigtigt. Her er der gjort særligt meget ud af at give plads til den danske måde at spise sammen på med en uformel lounge, der indeholder café, langt team-bord og terrasserede siddepladser. Fællesområdet er det første man ser, når man kommer til kontoret, og det fungerer som et mødested for de specialister, der til daglig arbejder ude af huset, og dem, der til hverdag arbejder på kontoret.

Lyst og professionelt tilsat lidt kant

Lyset og den skandinaviske tilgang med et diskret mix af naturligt farver og toner med kant, tilsætter bygningens rå, industrielle karakter en moderne, hjemlig atmosfære. Det er et enestående kontor i Reading regionen, der samtidig har den kvalitet og professionelle tyngde, som hører sig til for en førende medicinalvirksomhed indenfor et kritisk område som jernmangel.

Om Pharmacosmos

Pharmacosmos er en privatejet, international farmaceutisk virksomhed med hovedsæde, produktionsfaciliteter og forskningslaboratorier i Holbæk, Danmark – også designet af PLH. Pharmacosmos er en global specialist indenfor udvikling, produktion og markedsføring af lægemidler til behandling af jernmangel-anæmi.

http://www.plh.dk/en/pharmacosmos-inaugurates-new-uk-office-designed-by-plh/