Henning Solfeldts 25 års Jubilæum

Vores lysspecialist Henning Solfeldt fejrer 25 års jubilæum hos PLH i denne uge

I denne uge kan vores lysspecialist og designer Henning Solfeldt fejre sit 25 års jubilæum hos PLH. Vi har spurgt Henning om grunden til, at han har valgt at blive hos os så længe:

”I starten blev jeg især fanget af den varme stemning på kontoret, og blandt kollegaerne var der en helt særlig PLH-ånd. Folk hjælper hinanden, når der er brug for det, og ingen har for meget rundsave på albuerne. Samtidig har jeg altid haft meget stor frihed til at arbejde med de ting, som jeg synes var interessante og muligheden for at udvikle mig fagligt. Hos PLH er der plads til at man selv kan præge sin arbejdsdag og få indflydelse på, hvad man laver, hvis man er villig til at tage initiativer”.

I sin tale til Henning nævnte direktør og partner Søren Mølbak opfindsomhed, højt humør og højt energiniveau blandt de mange positive egenskaber, der kendetegner Henning som kollega:

”Vi har altid værdsat Hennings gåpåmod, initiativrigdom og høje faglighed. Henning har formået at markeret sig med sine kreative ideer, gode humør og altid positiv og imødekommende indstilling – både mht. det faglige og i forskellige sociale sammenhænge. Vi er meget glade for at han har valgt at være hos os så længe.”