VandCenter

Enkel og solid servicebygning

Kategori

Erhverv

Sted

Odense

År

2011

Status

Opført

Størrelse

1.600 m²

Kunde(r)

Vand Center Syd

Hold

Arkitekt Jesper Thyge Brøgger MAA

Den nye servicebygning til VandCenter Syd skal både indeholde administrative funktioner og være base for VandCentrets servicemedarbejdere. I forslaget er det 1600 m² nye ServiceHouse arkitektonisk tænkt som en enkel solid teglstensbase i jordfarvede genbrugstegl, hvorpå der er lagt en sprød, fleksibel og delikat glas- og kobberæske som overbygning. I basen er der indarbejdet fire små gårdhaver, der skaber lys og ophold til omklædningsafsnittets baderum og sauna.

Kontaktperson
Lars Toksvig
+ 45 2720 0595
lt@plh.dk

Alle funktioner er tæt på hinanden og alligevel placeret med mulighed for både en aktiv og dynamisk hverdag og samt mulighed for ro og fordybelse. Udover denne nøgterne funktionalitetsbetragtning var det et ønske at der blev tilføjet nogle ekstra værdier til kantine, omklædning og kontorområderne. De ekstra værdier kan også findes i den ophøjede udsigt ud over hele VandCenter Syd fra kontorafsnittet og i nærheden til åens smukke forløb fra kantinen.