Sundhedsstyrelsen

Renovering af højloftede produktionshaller til moderne kontorfaciliteter med uformel, afslappet stemning

Kategorier

  • Sundhed
  • Interiør design

Sted

Islands Brygge, København

År

2002

Status

Opført

Størrelse

8.000 m²

Kunde(r)

Sjælsø Gruppen A/S

Hold

Midtconsult A/S

Den gamle sojakagefabriks højloftede produktionshaller er konverteret til moderne kontorfaciliteter.

De åbne etageplaner karakteriseres af den markante søjlekonstruktion og store, farvede gulvflader. Møderum og enkelte kontorer adskilles fra kontorlandskabet af etagehøje glaspartier. Hver etage har sin egen farve – hvid, gul, rød og sort – der træder frem på gulvflader og stiftbeklædte kerner. De øvrige overflader er uprætentiøse, industrielle materialer, der tilføjer miljøet en uformel, afslappet stemning og underbygger stedets atmosfære.

Den nye penthouse er en let bygning i stål og glas med en enestående udsigt over havn og fælled.

Kontaktperson
Ib Laursen
+ 45 2720 0560
il@plh.dk