DSV Warszawa

Åbent workplace understøtter forskellige arbejdsformer og sætter ramme for et socialt og levende arbejdsmiljø efter dansk forbillede med tæt samarbejde, fladt hierarki og korte beslutningsveje.

Kategori

Erhverv

Sted

Warszawa

År

2016 - 2019

Status

Under opførelse

Størrelse

21.600 m²

Kunde(r)

DSV

Efter at have tegnet og projekteret DSV’s globale hovedsæde, der stod færdigt i Hedehusene i 2014, fik PLH til opgave at designe et tilsvarende kontorhus i Warszawa. Huset i Warszawa skal ligesom hovedsædet i Danmark have en klar og stærk identitet, der understøtter virksomhedens brand og skandinaviske rødder.
Flere temaer går igen i de to bygninger. I det danske hovedsæde har PLH synliggjort DSV’s brand ‘One company - One DSV’ i en enkel, kvadratisk bygning, der består i et stort rum, hvor alle er lige, og hvor virksomhedens arbejdsgange understøttes. Det samme er tilfældet i Warszawa, hvor huset er disponeret i 7 etager omkring et åbent, centralt atrium omgivet af forskellige typer møderum, uformelle caféer, arbejdslounges og stillerum, der faciliterer et socialt og levende arbejdsmiljø med tæt samarbejde, fladt hierarki og korte beslutningsveje.

Genkendeligheden mellem det nye hus og hovedkontoret finder man også i materialevalg - lyse nuancer og naturlige materialer dominerer interiøret, og i hele huset er der lagt vægt på maksimal dagslysudnyttelse. Udefra ses genkendeligheden i byggeriets afrundede hjørner og metalfacaden med de vandrette linjer.

Kontaktperson
Steen Enrico Andersen
+ 45 4036 6412
sea@plh.dk

Huset indeholder også et fitness center og en medarbejderrestaurant til fællesspisning efter dansk forbillede - begge dele er synlige fra gadeplan. Da det er centralt placeret, tæt på en hovedfærdselsåre ind mod byen, bliver det nye domicil i Warszawa meget iøjnefaldende i gadebilledet. De transparente facader synliggør aktiviteterne i huset og den store, åbne hovedindgang har en meget inviterende fremtoning, der brander og eksponerer DSV som en arbejdsplads med et levende arbejdsmiljø, høj medarbejderpleje og en positiv worklife-balance.


I tilknytning til restauranten er der udearealer til spisning, og oppe på etagerne, i forbindelse med caféerne, findes en række udendørs balkoner med mulighed for at komme ud i det fri for fx at holde et møde.