Bispebjerg Hospital

Forslaget underlægges hospitalets masterplan og historiske akse, samt opleves som en fortsættelse af den terrasserede Bispebjerg bakke

Kategori

Sundhed

Sted

København

År

2015

Status

Konkurrenceforslag

Størrelse

70.000 m²

Kunde(r)

Bispebjerg Hospital

Hold

Brunet Saunier

Konkurrenceforslaget blev udarbejdet sammen med den franske tegnestue Brunet Saunier.

Forslagets bærende idé var at underlægge sig Bispebjerg hospitals masterplan og historiske akse. Hospitalet skulle indordne sig masterplanen ved at basen, indeholdende alle hospitalsafsnit, skulle terrasseres, og der skulle knyttes en serie offentlige opholdshaver på taget af denne, der kunne nås via spanske trapper i forbindelse med aksen. Dermed oplevedes basen som en fortsættelse af den terrasserede Bispebjerg bakke. Værelsesfløjene skulle i længde og udlæg tilpasses Nyrups historiske bygninger på hospitalet.

Kontaktperson
Lars Toksvig
+ 45 2720 0595
lt@plh.dk