Ny rammeaftale om bygherrerådgivning for Bygningsstyrelsen

I team med Emcon, Norconsult, Spark og Børthy Schriver har PLH netop vundet rammeaftalen om bygherrerådgivning med Bygningsstyrelsen.

Aftalen er gældende for universiteter og statslige bygninger i Region Hovedstaden samt Fyn og Øerne. Byggesagerne kan spænde bredt inden for bl.a. ny- og tilbygning, modernisering, renovering og vedligehold.

Som bygherrerådgiver skal PLH i samarbejde med teamet yde bistand i forbindelse med byggeriets faser. Det kan være hjælp til behovsafklaring, ideoplæg samt beslutninger om udbud af rådgivning og entrepriseydelser. PLH og teamet skal også varetage bygherrerådgivning i forbindelse med totalentrepriser samt i øvrigt bistå med analyser og løsningsforslag på tekniske og organisatoriske opgaver. Derudover skal teamet varetage rollen som byggeleder på projekter, hvor der er udskilt byggeledelse, samt yde rådgivning til de øvrige mulige ordregivere på rammeaftalen.

”Vi er rigtigt glade for at have vundet denne opgave, og ser frem til i samarbejde med Bygningsstyrelsen og brugerne at løse en række spændende opgaver” siger Jan Sander Fredriksen, Senior Partner i PLH Arkitekter.