SK Forsyning

Ny, samlende administrationsbygning, omklædning og supportfaciliteter for forsyningsselskabet SK Forsyning

Category

Corporate

Location

Slagelse

Year

2018

Status

Under opførelse

Size

2600m² nybyg, 680m² renovering/ombyg

Client(s)

SK Forsyning

Team

CC Brun, ÅF

Parking spaces

100

SK Forsyning er et multiforsyningsselskab, der håndterer el, vand, fjernvarme, gas, gadelys samt spildevand for kunder på Sjælland. I team med CC Brun og ÅF vandt PLH konkurrencen om at tegne en ny administrationsbygning samt ombygge og renovere et større kompleks af eksisterende værksteder og supportfunktioner samt omklædningsfaciliteter. Naturskifer er valgt som facadebeklædning.


Organisationen samles

Den nye administrationsbygning samler organisationen fysisk, da alle administrative funktioner placeres i huset. Den to-etages bygning kobles på en eksisterende omklædningsbygning, der samtidig moderniseres og udvides. Huset fungerer desuden som bindeled mellem nogle værkstedsbygninger, der renoveres og ombygges, så de er tidssvarende og effektivt kan supportere de forskellige forsyningsfunktioner.

Husets hjerte

Hjertet i huset er centreret omkring hovedtrappen. Der er naturligt liv omkring og adgang til fællesfaciliteter, lobby, kantine, små og store mødelokaler på begge etager samt et fælles bibliotek. Hovedtrappen og de to trappekerner muliggør fleksibilitet i det daglige arbejde, hvor medarbejdere kan bevæge sig mellem de to etager og omklædningsbygningen.

Ro, glæde og imødekommenhed

Alt i alt fremstår det nye byggeri som et solidt, fremtidssikret og bæredygtigt med en moderne og ligetil fremtoning, der udtrykker ro, glæde og imødekommenhed over for både gæster og ansatte. I kontorindretningen kombineres åbne planløsninger og traditionelle kontorer med en overvægt af faste arbejdspladser langs de store vinduespartier, hvor der er godt dagslys og udsyn. Akustiske løsninger understøtter et effektivt og komfortabelt arbejdsmiljø med gode muligheder for kommunikation og koncentration. Mindre ”studies”, der kan benyttes efter behov, er indført til fordybelse og ro eller til støjende eller private samtaler.

Et stort mødelokale træder ud af facaden med en skrå overdækning og en tydelig, favnende og imødekommende indgang.

De kunderelaterede funktioner er samlet på forsiden af administrationsbygningen. I forbindelse med husets kantine etableres en udendørs terrasse, og udearealerne omkring bygningen optimeres, så der bliver plads til 100 p-pladser samt en overdækket cykelparkering.