Danmarks Medie- og Journalisthøjskole - DMJX

.

Category

Learning

Location

Århus

Year

2017

Status

Competition proposal

Client(s)

Danmarks Journalist Højskole

Contact
Lars Toksvig
+ 45 2720 0595
lt@plh.dk

I den høje stueetage er indgangsfacaden holdt i glas fra gulv til loft, og skolen åbnes mod den besøgende og forbipasserende, der kan se mezzaninetagens dynamiske studiemiljø. Som en dynamisk og skiftende del af facadeudtrykket ved hovedindgangen og som en intern- og ekstern formidling af højskolens aktiviteter, arbejder vi med at projicere skiftende levende billeder - såsom lysaviser, filmklip og reportager - op på fladerne bag glasfacaden, så hele indgangsstuefacaden fremstår som baggrunden til et News room.

Bygningens brugere og gæster kan benytte skolens store tagterrasse, hvor grønne klatreplanter vokser op ad den skrå facade og skaber sammen med bedenes træer og planter et fint, grønt gårdmiljø